Over de Bijzondere Reizensite

Kijk bij ons voor bijzondere vakanties, hotels, B&B,  vakantiehuizen en vliegtickets.

Laat je verrassen door ons aanbod en ontdek het unieke aanbod van bijzondere overnachtingen en reisorganisaties. Vakanties en accommodaties die net anders zijn en garant staan voor een bijzonder verblijf of een bijzondere reis. De Bijzondere Reizensite biedt u vele bijzondere kampeer- en logeeradressen in diverse landen in Europa. De accommodaties zijn prachtig gelegen, vaak dicht bij of in natuurgebieden of eeuwenoude cultuurlandschappen. De accommodaties en reisorganisaties zijn handig ingedeeld, zo vindt u eenvoudig en snel een leuke en originele slaapplek of een romantisch weekendje weg met z?n tweeën, een groepsaccommodatie voor een familieweekend of een zomervakantie voor het hele gezin.

Wandelen-Bijzondere-reizen-site

Wij berekenen op deze site geen bemiddelingskosten en u kunt direct contact opnemen met de accommodatiehouders en reisorganisatie voor de accommodatie of vakantie van uw keuze. Wij wensen u een aangenaam verblijf op deze website en hopen dat u in ons aanbod een fijne vakantiebestemming zult vinden

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit. Wil je deze ook ontvangen? Vul dan je e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief waarin wij je op de hoogte houden van onze (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.