Toevoegen van een website

Een advertentie voor uw wandelvakantie, wandelarrangement, accommodatie of workshop op de Bijzondere Reizensite?

De afgelopen tijd zijn wij erin geslaagd onze site goed vindbaar te maken voor de zoekmachines. Steeds meer bedrijven melden zich nu aan voor plaatsing. Plaatsing van uw vakantie, arrangement of overnachtingsadres op de Bijzondere Reizensite.nl is beslist de moeite waard. Plaatsing is eenvoudig te regelen door via deze website het formulier onderaan deze pagina in te vullen en dat samen met de te plaatsen afbeeldingen naar ons te mailen. Uw informatie wordt verwerkt door ons, vervolgens gecheckt door u en na goedkeuring wordt uw vakantie, arrangement of accommodatie online gezet.

Kosten

De kosten bedragen ? 20,- per maand (excl. BTW) met een minimum van 6 maanden, voor een enkele vermelding (na facturering vooruit te voldoen). Indien u zich voor meerdere rubrieken wilt aanmelden met dezelfde reis of accommodatie, dan hebben wij daar kortingen voor. Na uw aanmelding ontvangt u een factuur op uw email adres (pdf), die binnen 14 dagen na factuurdatum dient te worden voldaan.

 

Verlenging / beëindiging

Indien u een maand voor het verstrijken van de overeengekomen plaatsingsperiode de overeenkomst niet per mail heeft beëindigd, wordt uw abonnement met een half jaar verlengd. Indien u uw abonnement heeft opgezegd ontvangt u van ons een bevestiging per mail met vermelding van de datum dat uw advertentie voor het laatst online staat.

Indien u mee wilt doen, hebben wij het volgende nodig:
– een banner van minimaal 300 ? 300 pixels
– 10 – 15 foto?s (800 x 600 pixels liggend)
– een omschrijving van uw bedrijf/activiteiten in maximaal 150 woorden

Om nog beter gevonden te worden door de zoekmachines willen wij u tevens vragen om een link terug te plaatsen naar onze site.

Graag deze tekst met link:
Bijzondere Reizen Site: voor reizen met een meerwaarde! https://www.bijzonderereizensite.nl

Wij brengen de website tevens onder de aandacht van potentiële klanten door middel van onze nieuwsbrieven en de sociale media.

Gebruik dit formulier als u uw site wilt opnemen op onze website.

Powered byEMF Free Form Builder

Aan het inzenden van dit formulier kunnen geen rechten worden ontleend voor plaatsing op deze site.